Aberlour Ginny

Aberlour Ginny

 

Født 12. juni 2010. Kåret i 2. kl. A i 2014 med følgende beskrivelse:

 

Hoppe af god type, dog en smule lille. God dybde. Dejligt hoved og godt øje. Hals velansat, dog kunne den ønskes en smule længere. En anelse stejl skulder. God overlinie og ryg. God længde på krydset, dog en anelse kort i underlåret. Gode lemmer med korte piber. God skridt og ret god trav.

 

Ginny har ligesom sin mor Gwalia og halvsøster Gaia har en forrygende showkarriere som føl og ungdyr. Hun lagde ud, blot fire uger gammel, med at vinde både føl championatet og supreme sec. C championatet foran sin mor, ved en udstilling i Sverige med Jill Williams fra Glebedale Stud som dommer. Siden fulgte flere championater og reserve championater som føl og plag på shows i welshforeningen og på Store Hestedag.

 

Da Ginny var 3 år stillede vi hende til kåring i welshforeningen. Hun har endnu ikke været anvendt i avlen, da vi har det luksusproblem, at vi har flere gode hopper end vi har tid og plads til at d sammen.

 

I foråret 2015 blev hun tilkørt og sat ind som makker til Gambler i vores 2-spand, efter at Alwyn er blevet udlånt til stutteri Mailund i Thy. Ginny viste sig meget hurtigt at være en fremragende kørepony. Dels var hun nem at vænne til seler og vogn, dels er hun meget cool og nervefast for vogn, og så trækker hun godt med på trods af at makkeren har flere års erfaring og styrke som kørepony. I foråret 2016 er det planen at hun skal være lærepony for sin helbror Gilbert, og at de to fremover skal gå i 2-spand sammen.

 

 

Ginny nytilkørt i 2015, femte gang for vogn

Ginny til kåring i 2014

Ginny, føl- og supreme champion Sverige 2010