Aberlour Gwalia

Aberlour Gwalia WC 105 / 145939 WSB

 

Født 14. april 2004. Kåret i 1. klasse i 2007 med følgende beskrivelse:

 

En lidt lille hoppe med meget kvalitet. Særdeles god ponytype. God dybde. Godt charmerende hoved. God forpart. God overlinie. God bagpart. Gode lemmer. Bevægelsen snæver for i skridt. God og fri trav.

 

Gwalia er den første sec. C pony vi avlede. Indtil da havde vi koncentreret os om welsh cobs med en enkelt afstikker til WPBR.

 

Efter at vi i 2013 måtte tage afsked med Gwalias mor, Thorneyside Glamour Girl, er hun nu vores stamhoppe på stutteriet. Hun har indtil nu leveret 5 føl:

Aberlour Ginny, der går som kørepony, Aberlour Gaia, som vi har showet meget og som i 2015 fik sit første føl, Aberlour Ginette, som er solgt til Betina Hansen, Aberlour Gilbert der planlægges tilkørt i foråret 2016 samt Aberlour Gadfly, en helbror til Gaia.

 

Gwalia har haft en imponerende showkarriere, som allerede startede da hun var føl og vandt flere championtitler. Som 1 års blev hun Best In Show på det fynske plageskue, og siden fulgte mange championater ved kåringer og shows i welshforeningens regi. Hun er flere gange udstillet på Roskilde Dyrskue med 23 point og i vores jubilæumsår 2015 opnåede hun 23 point på dyrskuet med en hoppesamling bestående af hende selv of døtrene Ginny og Gaia.

Gwalia, 1 år og Best In Show på Fyn

Gwalia, 3 år og kåret i 1. kl.

Gwalia 11 år med døtre i samling og 23 point