Aberlour Gallina

Aberlour Gallina

 

Født 15. maj 2015.

 

Gallina er første føl ud af vores unge champion-hoppe Gaia, og dermed barnebarn til Gwalia og tredje generation Aberlour-pony. Hoppelinjen er hele vejen igennem særdeles godt kåret lige fra oldemor Thorneyside Glamour Girl, der i 1999 blev kåret i 1. klasse med en excellent beskrivelse. Siden fulgte Gwalia i 2007 og Gaia i 2014 med kåringer i 1. klasse og begge har adskillige championtitler på cv'et.

 

At kvalitet i hoppelinjen har betydning, er dokumenteret til fulde i tilfældet Gallina. Allerede som helt ung føl på blot 5 uger, blev hun føl champion ved welshforeningens Fynsk Juni Show og lidt senere på sommeren, ved Internationalt Welsh Show 8.-9. august, fik hun den fornemme anerkendelse International Overall Foal Champion.

Vi er mega-stolte over at have avlet et føl, som af et dommerteam på seks internationale dommere blev bedømt til det bedste føl på showet foran mange andre rigtig fine føl fra ind- og udland.

 

Gallina har et virkeligt dejligt temperament - en ting, som vi også vægter højt i avlsarbejdet. Hun udbydes nu til salg, primært som ride- eller kørepony, evt. som avlshoppe. Bevægelser, type og eksteriør er helt som det skal være. Men Gallina vil meget heller nusse og hygge, end hun vil geile sig op til shows.

Gallina, tre år gammel

Foto fra juni 2018

Gallina, International Overall Foal Champion,

8. august 2015

Gallina, Føl Champion Fynsk Juni Show

20. juni 2015