Aberlour Ginny

Aberlour Ginny


Født 12. juni 2010. Kåret i 2. kl. A i 2014 med følgende beskrivelse:


Hoppe af god type, dog en smule lille. God dybde. Dejligt hoved og godt øje. Hals velansat, dog kunne den ønskes en smule længere. En anelse stejl skulder. God overlinie og ryg. God længde på krydset, dog en anelse kort i underlåret. Gode lemmer med korte piber. God skridt og ret god trav.


Ginny har ligesom sin mor Gwalia og halvsøster Gaia har en forrygende showkarriere som føl og ungdyr. Hun lagde ud, blot fire uger gammel, med at vinde både føl championatet og supreme sec. C championatet foran sin mor, ved en udstilling i Sverige med Jill Williams fra Glebedale Stud som dommer. Siden fulgte flere championater og reserve championater som føl og plag på shows i welshforeningen og på Store Hestedag.


Da Ginny var 3 år stillede vi hende til kåring i welshforeningen. Hun har endnu ikke været anvendt i avlen, da vi har det luksusproblem, at vi har flere gode hopper end vi har tid og plads til at d sammen. I 2020 skal hun dog for første gang ifoles med vores leasede hingst Parvadean Roberto.


I foråret 2015 blev hun tilkørt og sat ind som makker til Gambler i vores 2-spand. Siden fik hun sin helbror Gilbert som makker, og kørte med ham i et par år. Men desværre kom vi ud for en køreulykke, som har betydet, at hverken Ginny eller Gilbert kan spændes for vogn igen. Derfor er Gilbert solgt som ridepony og Ginny bruges nu også som ridepony - foreløbig i Leading Rein, hvor Frida Alring har haft stor succes med hende: To stævner og en 2. plads ud af 7 starter, samt en 1. plads ud af 2.


Vores barnebarn har også haft stor fornøjelse af at ride Ginny, men benene på en lille 3 årig er alt for korte til en bredrygget pony som Ginny. Derfor har vi også anskaffet en lille Welsh Mountain hoppe, "Annie", som Emilia bedre kan lære at ride på.


I 2021 kan Ginny føje 'følhoppe' til sit CV. Vi forventer os meget af kombinationen med Parvadean Roberto. I sommeren og efteråret 2020 har hun været udlånt til ridning hos familien Alring. Og dermed har Ginny fået lært noget mere i den retning også.

Ginny i sin nye rolle som ridepony. Første billede har hun debut i Leading Rein klasse med Frida Alring. Andet billede er deres andet stævne sammen.

Tredje billede viser bredden på en sec. C, og forklarer hvorfor vi har været nødt til at indkøbe en mindre og slankere pony til barnebarnet :-)

Ginny nytilkørt i 2015, femte gang for vogn

Ginny til kåring i 2014

Ginny, føl- og supreme champion Sverige 2010