Parvadean Roberto

Parvadean Roberto 70050 (GBR)


'Robbie' er født i 2005 og har en fin avlskarriere bag sig. Vi har fået den unikke mulighed at lease ham for bedækningssæsonen 2020, hvor vi vil bruge ham til tre af vores egne hopper. Han vil også være til rådighed for fremmede hopper i begrænset omfang. 


Han har det skønneste temperament - En virkelig gentleman! Han er sød og nem at håndtere, så selvom vi ikke er vilde med at skulle holde hingst, har han vist sig at være helt uproblematisk at have gående sammen med vores jævnaldrende vallak vinteren over.


Robbie har en virkelig attraktiv afstamning, med flere af de allermest betydningsfulde sec. C ponyer (og enkelte berømte cobs) i sine blodlinjer. Derfor kunne vi ikke lade denne mulighed gå tabt. Han er ikke så stor. Vi har ikke målt ham med stangmål, men øjemålet siger 128-130 cm. Men hvad han ikke har i højden, det har han til funde i bredde, type, bevægelser - og temperament!


Hvis du er interesseret i at få din hoppe bedækket ved Robbie, så kontakt os for nærmere aftale. Alle hopper vil blive bedækket i stod. Han har engelsk licens. Hvis han skal bedække hopper med dansk registrering, vil vores omkostninger til dansk licens blive tillagt bedækningsafgiften.