Nyheder

Seneste nyheder

Nyheder opdateres jævnligt på vores facebookside Aberlour Welsh Ponyer, som du kan klikke dig ind på via tekstlinjen herunder.


1. november 2020

'Robbie' er rejst hjem til UK

I denne uge blev vores leasede hingst Parvadean Roberto sendt retur til Storbritannien. Han har været en fornøjelse at have på besøg. Planen var, at han skulle bedække tre af vores hopper, men da vi blev i tvivl om hvorvidt vores stamhoppe, Aberlour Gwalia, faktisk blev i fol, valgte vi mens det stadig var forår, at sætte en fjerde hoppe ind til ham. Gwalia er ikke sådan én man lige skanner for drægtighed, så vi har ladet naturen råde. Måske kommer der 3, måske 4 føl i april og maj 2021.


Aberlour Gwyneth er solgt

Det er en kæmpestor glæde for os, at Aberlour Gwyneth er solgt til familien Alring. Vi har haft flere seriøse købere til hende, men Camilla og Johnny slog til først. Og dermed bliver Gwyneth i nabolaget, blot 13 km. fra os.  Hun skal være hele familiens pony, men først og fremmest ridepony for 8 årige Frida, der har udviklet sig meget som rytter ved at låne Aberlour Ginny i de sidste 5 måneder. Frida har talent for at ride og har en dygtig træner. Så der venter en rigtig spændende fremtid for det unge par.


Show from home

2020 har jo været et helt crazy show-år på grund af Coronapandemien. Show efter show blev aflyst, men et enkelt nåleøje åbnede sig i september, hvor det lykkedes Welsh Pony og Cob Avlen at afholde et foreningsshow på Fyn, med passende restriktioner ift. antallet af deltagere og publikum. Så vi fik luftet Aberlour Gaia, der vandt titlerne som hoppe champion og supreme champion i sec. C. 


Og når nu det ikke var muligt at deltage i rigtige shows, opstod der et utal af muligheder for at deltage i virtuelle shows, både et i Danmark og flere internationale shows. Vi har deltaget i en del og vundet mange flotte placeringer og rosetter, både i virtuelle rideklasser og i showklasser med mange forskellige af vores nuværende og tidligere ponyer. Størst succes havde vi med Gaia, der også på den virtuelle bane var en rigtie eye catcher. Hun vandt bl.a. et 'In-hand' championat ved det store SHOW FROM HOME, med over 4800 deltagnde brugere.


Hvis du vil se alle vores resultater fra de virtuelle shows, skal du hoppe ind på vores facebookside: Aberlour Welsh Ponyer, hvor de er linet op efterhånden som de er afviklet.


21. maj 2020

25 års jubilæum blev ikke som planlagt

Den 10. maj skulle vi have fejret vores 25 års avlerjubilæum med et 'Åbent Hus'. Men det arrangement er udskudt på ubestemt tid på grund af de forsamlingsrestisktioner,

der er ifm. coronavirus. Så dagen skulle bare være en stilfærdig dag for os selv. Men et par venner i welshforeningen havde spurgt, om de måtte kigge forbi, og det var der

jo ikke noget galt i, når vi ikke samlede en større flok. Vennerne var Linda Weyhe-Jeppesen og hendes mand Kim Jeppesen, som er næstformand i Welsh Pony & Cob Avlen. Så det blev til en overraskelse fra vores avlsforening i form af en flot rose til haven og en kæmpe flaske bobler og hilsen fra foreningens bestyrelse. Vi blev både glade og overraskede, og havde sammen en rigtig hyggelig formiddag udendørs - og alle ponyerne blev selvfølgelig vist frem.


Bedækningssæson er startet

Den 1. maj lukkede vi vores tre hopper, Aberlour Gwalia og hendes to døtre Ginny og Gaia, sammen med vores leasede hingst Parvadean Roberto. Det kan godt være en udfordring for en hingst, at møde sådan en sammentømret hoppefamilie. Men 'Robbie' har klaret det til UG. Alle hopper blev bedækket i løbet af den første uge, og nu venter vi spændt på om de holder, eller om han må i gang igen.

Hvis du gerne vil have din hoppe i fol med Robbie, og dermed få nogle af de bedste sec. C blodlinjer ind i din avl, er du velkommen til at kontakte os. Du kan se Robbies afstamning på hans side her: Parvadean Roberto


Aberlour Gwyneth er til salg

Vi har trukket denne beslutning længst muligt. Og det er med lidt vemod, at vi nu sætter Gwyneth til salg. Men sagen er den, at vi har fem dejlige hopper af egen avl, og forhåbentlig får tre føl til næste år. Dertil kommer barnebarnets ridepony og en selskabsvallak, så vi er nødt til at vælge hvem der skal blive og hvem der skal videre.

Gwyneth er den skønneste 3-års hoppe. Hun er velgående, velproportioneret og meget venlig og nysgerrig af sind. Hun måler pt. ca. 135 cm. og kan godt vokse en anelse endnu. Så med Gwyneth får man en 2'er pony i en rigtig god størrelse, som også mindre voksne kan ride. Kig ind på salgssiden eller på  Gwyneths side.

7. januar 2020

Nyt år = Jubilæumsår

Velkommen til 2020, hvor vi til foråret vil markere vores 25 års jubilæum som welsh-avlere. Det hele startede med indkøb af den første Welsh Cob hoppe i efteråret 1994, og vores første føl blev født i maj 1995.  I løbet af årene er der født i alt 28 føl med vores Aberlour-præfix, og 12 indkøbte ponyer og cobs har levet en kortere eller længere periode af deres liv her. Så vi hører stadig til i lilleputafdelingen i forhold til mange af de andre danske welsh-avlere. Men ikke desto mindre, har vi med få undtagelser vundet championater eller reservechampionater hvert år siden vi for alvor begyndte at udstille i starten af 00'erne. Mange af vores føl er eksporteret til Sverige.


Vi inviterer til et åbent hus for at fejre jubilæet, så hold øje med vores facebookside, hvor invitationen vil blive lagt ud.


Vinteren er en lidt stille periode, som helst bare skal overstås uden at for meget regn og rusk. Men der er alligevel kommet lidt nyt liv i stalden. For vi har ikke bare fået Parvadean Roberto på besøg for den kommende bedækningssæson.


Vi har også sagt goddag til en ny lille hoppe, Torcoed Anrheg, som er købt til vores rideglade barnebarn på 3 år. "Annie", som hoppen kaldes til daglig, er en lille Welsh Mountain pony på blot 108 cm. - lige den størrelse vi har ledt efter, så barnebarnet kan sidde ordentligt når hun rider. Og så er Annie tilmed en rigtig sød børnepony!


Aberlour Ginny og Aberlour Gallina har fået opdateret deres sider.


Torcoed Anrheg aka "Annie" har både størrelse og temperament, der gør hende meget velegnet som børnepony til helt små ryttere.

Annie ankom til Danmark den 29. november og er født i 2016.

3. november 2019

Vi har sagt farvel til føllene og goddag til en leaset avlshingst

I oktober sagde vi velkommen til hingsten Parvadean Roberto - Robbie - som vi har leaset for 2020 sæsonen. Robbie har nogle meget attraktive blodlinjer for os, så vi er vildt glade for at dette arrangement har kunnet lade sig gøre. Betingelsen for at få ham over fra Wales var, at han skulle komme her i efteråret. Og da vores hopper ikke er ifolet i år, må han indtil foråret tage til takke med selskab af vores trofaste vallak, Aberlour Gambler. De to kommer faktisk forbavsende godt ud af det sammen! 


Den 2. november skulle vores to hingsteføl, Aberlour Gigolo og Aberlour Gentleman rejse nordpå til Stall Ärthögen, nord for Göteborg. Selvom det altid er lidt vemodigt at sige farvel til ponyer, som er opvokset her, så kunne vi ikke have ønsket os et bedre sted. Stall Ärthögen drives af Sofie Göransson og Johan Thornadtsson, som både uddanner og sælger rideponyer af høj kvalitet. Men planen er, at Gigolo og Gentleman skal være til deres egne børn. Vi ønsker hele familien held og lykke med dem i fremtiden.


22. september 2019

Championater på Welsh Show

Årets sidste show for vores vedkommemde, var igen i år Welsh Show på Store Hestedag i Roskilde. Vi tog Aberlour Gaia og hendes hingsteføl Aberlour Gigolo med. Det var et godt valg, for de klarede sig begge rigtig fint. Begge blev placeret som nummer 1 i deres respektive klasser og Gaia blev hoppechampion mens Gigolo sikrede sig endnu et reserve hingstechampionat, selvom han på showdagen blot var 4½ måned gammel.


Vi vil endnu engang sige tusind tak til de personer, som hjalp os med fremvisning af ponyerne: Camilla Alring, Marie Borgvold Bergstrand Ester Seedorff, og Joakim Seedorff


1. september 2019

Gang i rideriet og solgte ponyer

Sommern er snart forbi. Siden sidste opdatering har vi solgt begge årets føl og Aberlour Gilbert. Gilbert flyttede i juni til Sorø, hvor han er godt i gang med sin ridekarriere sammen med 8 årige Silke.

Føllene flytter til november, og skal heldigvis bo sammen også hos deres nye ejer på Stall Ärthögen nord for Göteborg i Sverige. De er meget tæt knyttet til hinanden, så det bliver dejligt for dem at vokse op sammen.

Gentleman og Gigolo lever som semi-tvillinger, og tager masser af styrkeprøver med hinanden

Gilbert og Silke 

I weekenden 23.-24. august blev Aberlour Gemma klubmester i både dressur og spring i Vording Sports Rideklub med hendes trofaste læremester Annika Egedal Frederiksen i sadlen. En helt igennem imponerende præstation, som viser hvad en alsidig pony og en flittig og dygtig pige kan opnå sammen!


Aberlour Ginny har også været ude og vise flaget i ridning. Hun deltog i Leading Rein med Frida Alring ved Mountain and Moorlands sommershow den 29. juni. Parret scorede imponerende 88 point ud af 100 mulige, og blev placeret som nummer 2 ud af 6 ryttere. Ret imponerende i betragtning af, at det var stævnedebut for dem begge.

Aberlour Gemma og Annika som klubmestre

Aberlour Ginny og Frida bliver nr. 2 i deres allerførste Leading Rein klasse

4. maj 2019

Årets nye føl og opdateret salgsliste

I det gode varme april-forårsvejr fik vi to nye hingsteføl, som blev født med 8 dages mellemrum. De har allerede nu stor glæde af at lege med hinanden på marken. Føllene er efter kendte hingste, som vi har brugt flere gange før. Føllene har fået navnene Aberlour Gentleman og Aberlour Gigolo. De har fået deres egne sider, som du kan klikke videre til på billederne herunder.


Vi har sat en meget sød ridepony til salg, så hvis du eller andre er på udkig efter en sød sec. C vallak, så er Aberlour Gilbert et kig værd. Kig ind på salgslisten.


Aberlour Gentleman

Aberlour Gigolo

7. august 2018

Diverse opdateringer


Igen er det alt for længe siden, vi har fået opdateret hjemmesiden. Men her kommer lidt af de vigtigste informationer. Gambler er flyttet hjem igen i februar, da interessen for at have egen pony - med de forpligtelser det indebærer - ikke helt stod mål med udgifterne til at have ham opstaldet. Men Frida og Karla har været forbi og hilse på ham, og få træktur på Gilbert.


To søstre i nabolaget har være forbi og prøve at ride Gambler. I den nærmeste fremtid er det planen at de kommer lidt flere gange sammen med en ridelærer. Så måske for Gambler igen lidt at bestille.


Vi har ikke været så aktive på showbanerne i denne sæson. Aberlour Gwyneth har været vist to gange i det tidlige forår og Aberlour Gaia har indtil nu kun været ude en eneklt gang, da et show i marts blev aflyst på grund af snestorm! Gwyneth fik lidt træning på welshforeningens hingsteshow og plageskue i starten af april , samt ved plageskuet for ponyracerne på Dorthealyst to uger senere. Gaia fik kamp til stregen ved Mountain & Moorland den 30 juni, men blev dog nr. 2 og scorede 43 point i en stor klasse for goldhopper.


Den årlige kåringsweekend i welshforeningen er netop også overstået. Vi havde kun taget Gaia med. Hun stod nummer 3 i en klasse med syv sec. C hopper. Så stor en klasse har vi vist ikke haft i mange år. De var fine dyr, så en tredjeplads var tilfredsstillende.


Ellers har vores arbejde med ponyerne været koncentreret omkring kørsel og ridning, og vi er aktuelt i gang med at få trænet vores kørespand med Aberlour Ginny og Aberlour Gilbert som rideponyer. Det skrider planmæssigt fremad, og det er bemærkelsesværdigt hvor meget af køretræningen, der lønner sig når ponyerne skal tilrides. For eksempel at stoppe og stå stille er let for en pony, der har været kørt.


Gaia har også ved en enkelt lejlighed haft fornøjelsen af at agere 'ridepony'. Det skyldes en meget vedholdende interesse fra vores barnebarn på knapt 2 år, som her i denne sommer virkelig har fået smag for at sidde på ponyerne.


Så her kommer lige lidt stemningebilleder af Aberlour-rideponyer. Første billedrække er henholdsvis Aberlour Gaia med sin første 'rytter', i midten Aberlour Ginny i sin trdje træningskeltion og Aberlour Gilgert i sin ottende ridelektion. I nederste række er det Aberlour Gambler, der bliver afprøvet af to søde piger fra nabolaget.

14. januar 2018

Aberlour Gambler er blevet børnepony med stort B


Det er nu knapt tre uger siden Gambler flyttede til Kyndeløse, hvor han er udlånt til søstrene Karla og Frida på 7 og 5 år. Han har på meget kort tid gjort stort indtryk på hele familien, og selv Karla, der ellers var blevet lidt utryg ved ridning, er nu kommet i sadlen igen. Pigerne kan ride, trække ham i forhindringsbane, strigle og rense hove, og alt foregår i sindig ro - som om han havde været børnepony hele sit liv. Det er dejligt for Gambler at han har fået noget at lave, og at han nu kan udvikle ridefærdigheder sammen med de to friske piger. De kan følges i en facebookgruppe der hedder Pigerne & Aberlour Gambler


I sommer udbød vi begge vores hoppeføl til salg og i december blev Aberlour Glenda solgt og er flyttet til Randers. Hen over nytåret har vi besluttet at beholde det andet føl Aberlour Gwyneth, for at se om hun en dag skal gå i sin mors fodspor som avlshoppe på stutteriet.

19. november 2017

Aberlour Glenda flytter snart hjemmefra


Det er lidt tid siden vi har fået opdateret, så er samlet lidtl informationer fra sommrren og efteråret. Aberlour Glenda flytter hjemmefra i begyndelsen af december, da hun er solgt til Sandra Kjeldsen i Randers. Sandra vil både udstiller Glenda på shows og ride hende når hun bliver gammel nok til rytter. Vi er glade for at hun kommer til at fortsætte showkarrieren, så vi kan blive ved med at følge hende lidt på afstand.


Udstillingsresultater er opdateret med Aberlour Gwyneths deltagelse i Fynsk Følskue den 26. august.


Aberlour Gambler har i sommer været sendt i ridning, i forsøg på at gøre ham klar til en lille konkurrencerytter, da vi ikke har tid til at køre med flere end to ponyer. Gambler er en lidt forsigtig pony, og nye ting skal introduceres med lidt større tålmodighed end ved andre ponyer. Men nu er Gambler blevet tryg ved at have en lille rytter på ryggen. Så i slutningen af året flytter han til Kyndeløse som lånepony til Frida og Karla Alring.

3. juli 2017

Sommerens showresultater og en spændende nyhed om Aberlour Gambler


Sommeren har været begivenhedsrig og budt på oplevelser af de helt store. Vi har haft Aberlour Gaia og føllet  Aberlour Glenda med til to shows, begge gange har været en meget stor succes.

På Fynsk Juni Show 3. juni blev Glenda reserve føl champion og reserve  ungdyr champion sec. C og Gaia blev reserve  hoppe champion og reserve supreme champion sec. C.  Sammen vandt de desuden titlen som bedst klargjorte ponyer på dagen.

Ved Mountain & Moorland for Fun 24. juni tog Gaia den helt store tur: Hun blev senior champion in hand, bedste welsh pony, supreme champion in hand og reserve overall supreme champion. Glenda snuppede titlen som reserve junior champion og reserve bedste welsh pony. Det var en vild dag, hvor der var rift om pladsen til rosetterne på maven af handler Mette Thorshøj.


Resultaterne er opdateret på Championater og Øvrige resultater


Aberlour Gambler er den 2. juli sendt på foreløbig en måneds træningsophold hos Carla B Dressage i Tune, hvor vi skal afprøve ham som ridepony. Han har aldrig i sine 12 leveår haft en rytter på ryggen, men har i 6 år været en stabil 2-spandspony for vogn. Men nu er tiden kommet hvor han skal videre ud til en ny familie, hvis træningen viser at han kan blive en god ridepony. De første meldinger fra Carla overgår alt hvad vi havde forventet. Han gik ind i skridtmaskinen som om han havde prøvet det mange gange før, og har allerede haft rytter på ryggen på sin første arbejdsdag. Hvis udviklingen fortsætter ligeså positivt skal han videreuddannes hos Carla, så han bliver klar til en lille stævnerytter i efteråret 2017.


19. maj 2017

Et halvt år uden nyheder- kan det nu passe?

Nej, det kan det selvfølgelig ikke. Vi har bare været for sløve til at få opdateret her. Men meget er sket henover foråret 2017:

  • Gilbert er blevet tilkørt og går nu stabilt som 2-spandspony sammen med Ginny
  • Gallina har været på et par shows; Mountain & Moorland samt Plageskue på Dorthealyst. Siden med udstillingsresultater er opdateret.
  • Og sidst men ikke mindst, har vi fået to føl henholdsvis 6. og 9. maj

Så der er masser af opdateringer rundt omkring på siden.


Her er føllene: Til venstre Aberlour Gwyneth (mor Aberlour Gwalia) og til højre Aberlour Glenda (mor Aberlour Gaia). Faren til begge føllene er Brynithon Teifon, der også er far til Aberlour Gallina.

Aberlour Gwyneth

Aberlour Glenda

19. november 2016

Gemma og Gadfly er solgt

Med salget af to ponyer her i efteråret har vi nu udsolgt indtil næste forår. Gemma er solgt til Annika, som efter en god lang prøveperiode ikke var i tvivl om, at det skulle være de to sammen. Ekvipagen har indtil nu startet nogle springstævner og snart kommer også turen til dressurstævnerne.


Gadfly er solgt til Maren og Anders i Herlufmagle, hvor han skal forblive hingst og anvendes til både sec. C og welsh partbred avl.


Vi ønsker de nye ejere af Gemma og Gadfly tillykke, og alt mulig held og lykke i fremtiden.


Til maj 2017 venter vi to nye føl på hopeprne Gwalia og Gaia. Igen i år er valget af hingst faldet på Brynithon Teifon, så vi glæder os til at se om Gaia kan lave endnu en stjerne og Gwalia en, der er ligeså fin :-) Føllene vil være til salg og kan reserveres på forhånd.


6. september 2016

Opdatering af resultater og championater

Vi har længe været håbløst bagud med at skrive udstillingsresultater på hjemmesiden. Det er en af ulemperne ved at lægge så meget på facebook, som vi gør. Det er hurtigere og nemmere, men også lidt mere flygtigt. Men nu er arbejdet gjort, og du kan læse vores resultater her i 2016 på siderne her:  Championater og  Øvrige resultater


Gemmas side er også opdateret efter at hun er flyttet til Vordingborg i slutningen af august. Her er hun forløbig udlånt indtil udgangen af oktober for at blive afprøvet grundigt før et evt. salg.


Vi har stadig 2-års hingsten Aberlour Gadfly til salg. Han er helbror til vores succes-hoppe Aberlour Gaia. Tag et kig på salgsopslaget, elelr kontakt os for et evt. besøg, hvor du kan se ham live.20. maj 2016

Gemmas ridekarriere er startet

For tre uger siden kørte vi Aberlour Gemma til Gribskov for at aflevere hende i træning hos Sofie Sode-Larsen. 

I dag fik vi set hvad en dygtig beridderaspirant kan udrette på blot tre uger og 10 ture på ryggen af en pony med

potentiale! Kig ind på Gemmas side for at se, hvordan det gik.


Gemma er til salg. Så nu er muligheden her for at erhverve en virkelig talentfuld pony med stort potentiale for dressur.


25. marts 2016

Foråret er på trapperne

I starten af marts fik vi rystet lidt af vinteren af og taget hul på show-sæsonen. Vi deltog  ved Mountain & Moorland Winter Show med Aberlour Gadfly, som nu er to år. Han var lidt anspændt i ridehuset men gjorde en fin figur og blev numemr to ud af fire i sin klasse for toårige hingste. Se det nyeste billede på Gadflys side.


Fritiden i vintermånederne har vi tilbragt på naboens snedkerværksted. Vi har længe ledt efter en turvogn med plads til lidt flere passagerer end vores jagtvogn. I december hentede vi en skrotbunke i Lejre, hvorfra vi blot skulle genbruge undervognen. Og med med meget kyndig bistand fra vores nabo blev skrotbunken forvandlet til en flot turvogn med plads til 10-11 personer. Så nu kan vi have gæster med på skovtur i lidt større grupper end tidligere. Vi har allerede kørt de første ture med fire ekstra passagerer, og det går fint for Gambler og Ginny at trække læsset, da vognen ruller let.


12. oktober 2015

Hestepas i nyt design

I sidste uge kom Gallinas hestepas fra Wales. Ikke noget kønt syn, men måske et EU-krav, for passet har fået plasticomslag som de pas, der udstedet i Danmark. Dermed har de walisiske pas mistet det oprindelige design, med WPCS-logo på forsiden. Fremadrettet bliver det nok lidt sværere at forklare nye købere, hvad ligheden er mellem røde danske pas og grønne walisiske pas. Den walisiske stamtavle er nu lagt på Gallinas side.


24. september 2015

Vores nye hjemmeside er klar til at gå i luften

Det har været et mødsommeligt arbejde at få lagt alle siderne om i et helt nyt desigt og en ny platform. Der er blevet ryddet op, sorteret og prioriteret, så kun det vigtigste er med på siden nu. Vi håber I synes om designet og finder de informationer, I ønsker. Del og like, hvis I synes andre skal kigge med!20. september 2015

Monty er solgt og flytter til Sverige

I dag er Monty (Cwmul Ace Of Diamonds) flyttet til Jönköbing i Sverige, som ridepony for Caroline Bergqvist. Vi ønsker Caroline al mulig held og lykke med ham i fremtiden. Det er heldigvis ikke uvant for os at sælge ponyer. Ellers kunne det godt være blevet lidt vemodigt at tage afsked med så skøn en vallak som Monty. Men vi er nødt til at give plads i staldene, hvis vi vil have mulighed for at sætte hopper i fol igen til foråret. Derfor er vi glade for at han kommer til et godt sted med andre welsh'er.19. august 2015

Gilbert kastreret og ikke længere til salg

Da efterspørgslen på ponyer er ret begrænset for tiden, har vi valgt at kastrere Aberlour Gilbert for i stedet at beholde ham selv. Når han til foråret er 3 år vil vi påbegynde tilkørsel, så han kan komme til at gå i 2-spand med helsøster Ginny, så vi igen kan få et 2-spand, der matcher flot i farve.10. august 2015

Internationalt Welsh Show - en kæmpe triumf!Det Internationale Welsh Show 8.-9. august overgik vores forventninger med mange banelængder. Vi tog afsted fredag med Aberlour Gaia og hendes føl Aberlour Gallina, og kom hjem med titlen International Overall Foal Champion og blev dermed de eneste danske udstillere, der fik en Overall-titel med hjem fra showet. Gallina var stjernen!

I følhoppeklassen blev Gaia nr. 3 ud af 7, og slået af to betydelige 11-årige hopper, med mange flotte showresultater bag sig. Dommer Steve Everitt sagde til os, at Gaia endnu er for ung til at slå de ældre hopper, der har noget mere ballast på bagparten. Om et par år vil hun kunne hamle op med de bedste, sagde han. Vi er meget beærede over at hun trods alt fik en 3. plads, og dermed også stod foran flere af sine tidligere danske konkurrenter.


I følklassen blev Gallina en meget sikker vinder foran seks andre dejlige føl fra Norge, Wales og Danmark. Da finalen med de andre sektions-vindere i følklasserne skulle afvikles, var der ingen tvivl om resultatet. Alle seks dommere var enige om at Gallina var vinder, så der skulle ikke diskuteres og findes kompromisser, som det var tilfældet i de øvrige overall championater. Marie og Ninett fremviste Gaia og Gallina til UG, og der skal derfor lyde en kæmpestor tak til de to, for at sikre det flotte resultat.


Foruden Gaias og Gallinas flotte resultater opnåede også Welsh Cob vallakken Aberlour Red Ivanhoe en fornem titel ved showet, nemlig Reserve International Driving Champion, kørt i 2-spand af Henrik Sloth i klassen Private Driving, som han vandt og dermed kvalificerede sig til finalen for alle køreklasserne.


27. juli 2015

Sommerens udstillingsresultater

Vi er bagud med opdatering af hjemmesiden. Og det er jo fjollet i betragtning af, at vi har tre succesfulde shows at fortælle om.


Roskilde dyrskue 5.-7. juni:  Vi udstillede tre hopper i samling. Aberlour Gwalia som stamhoppe og hendes to døtre Aberlour Ginny og Aberlour Gaia. Gwalia og Gaia opnåede begge 23 point og fløjplads i den individuelle bedømmelse, mens Ginny måtte nøjes med 22 point. Samlingen fik 23 point og dermed plads i konkurrencen om skuets bedste samling, hvor de fik en 4. plads ud af 6 deltagere. Det var blot fire point fra nummer tre i konkurrencen og 19 point ned til nummer fem.

Endnu engang vil vi gerne takke vores hjælperteam: Mie, Heidi, Mie, Ninett og Malene!


Fynsk Juni Show 20. juni:  Vi deltog med Gaia og hendes fem uger gamle føl Aberlour Gallina. For første gang oplevede vi at Gaia ikke fik et championat eller reservechampionat til et Welsh Show. Hun var sløv og ugidelig, men så meget desto bedre var det at Gallina blev overall følchampion på tværs af sectioner.

Også på Fyn trådte gode venner i welshforeningen til som hjælpere. Tak for hjælopen Heidi, Ninett og Camilla!

 

Syd-Welsh, Bjärsjölagård 5. juli:  Igen var det Gaia og Gallina der var med, og her opnåede Gaia at blive reserve senior champion og reserve supreme champion i sec. C, kun slået af hoppen Kildegaards Bouncing Lady, som senere blev showets Best In Show.

Torben var trukket i showtøjet, og igen var der hjælp fra Mie

 


23. maj 2015

Forårsnyheder

Aberlour Alwyn er flyttet til op til Magnus og Valdemar på Jegindø, Thyholm, i den anden ende af Danmark. Han er faldet godt til en sin lille ponyflok. Vi må indrømme at vi savner ham, men vi vil hellere opfylde Alwyns behov for at leve uden sommereksem, end vores, for at have ham her.


Aberlour Ginny er blevet tilkørt her i foråret og går rigtig fint som makker til Aberlour Gambler. Vi har allerede haft de første gæster med på tur i skoven.


Og sidste men ikke mindst, så så Gaias føl dagens lys tidligt om natten den 15. maj. Gaia fik det skønneste hoppeføl, som vi har givet navnet Aberlour Gallina. Vi er glade for at hun nåede ud i tide til at kunne komme med på Roskilde Dyrskue, hvor vi her i vores 20 års avlerjubilæumsår stiller med en hoppesamling af kårede hopper, hvor Gaia indgår som den ene af Gwalias to kårede døtre i samlingen.TILBAGE