Aberlour Gawain


Aberlour Gawain


Født 23. april 2023


Far: Parvadean The Gigolo WCH 30

Mor: Aberlour Gaia WC 137

Morfar: Coedeneirin Reflect WCH 32


Gawain er helbror til Aberlour Gigolo fra 2019. Han er et stort og kraftfuldt føl, som udstråler meget kvalitet. Vi er virkelig godt tilfredse med ham. Og sukker ligesom for fire år siden: Havde han dog bare været et hoppeføl ...  Han er sort (inden under følpelsen) med fire flot placerede sokker og en regelmæssig bred blis. Og så er han super elastisk og godt gående. 


I starten var vi fast besluttede på at sælge ham, da vi ikke kan bruge ham som hingst selv. Men ærligt talt, så er vi kommet på andre tanker,  så Gawain bliver her. Han får den perfekte størrelse som voksenridepony, og sådan en mangler vi. Vi vælger detfor at beholde ham, og får ham kastreret når tid er.


I den første weekend af juni var han med på Roskilde dyrskue. Her blev han udpeget som bedste welsh føl og fik dermed adgang til fælleskonkurrencen om skuets bedste føl. I den anden fratsorteringsrunde blev han sendt ud, da han fjollede lidt for meget og ikke kunne holde en god og jævn trav, men hellere ville galoppere og springe rundt i ringen.


Vi kunne se tidligt, at Gawain voksede hurtigere end vores sec. C føl tidligere har gjort. Derfor er vores forventning intakt om, at han kan blive den helt perfekte voksen-ridepony for os. Det er endnu for tidligt at spå om hans endelige størrelse, men vi forbenter at han bliver et pænt stykke over 140 cm. 14 måneder gammel er han med flere cm. forspring den største pony herhjemme.


Gawain 1 år gammel

Aberlour Gawain , 7 måneder gammel, og nu næsten samme højde som mor Gaia

Aberlour Gawain , 3 måneder gammel

Aberlour Gawain med sin mor på Roskilde Dyrskue 2.-4. juni 2023. Han blev udpeget som bedste Welsh-føl og deltog i konkurrencen om skutes bedste føl

Aberlour Gawain, 3 uger gammel og allerede meget større end vores tidligere sec. C føl. Det bliver interessant hvor meget han vokser