Aberlour Gaia

Aberlour Gaia WC 137 / 164137 WSB


Født 17. maj 2011. Kåret i 1. kl. i 2014 med følgende beskrivelse:


Excellent type med excellent dybde og bredde. Excellent hoved og øje. Særdeles god front. God skrå skulder. God manke for en 3 års. Excellent overlinie. God ryg. Godt kryds, men lavt ansat hale. Gode lår. Gode forlemmer. Svage baglemmer med væskefyldte haser. Hoppen ønskes mere fri i skridt og trav, samt bruge sine haser bedre i trav. Hoppen er vist i excellent kondition for en 3 års.


Gaia er Gwalias andet føl, og en hoppe vi vil satse vores fremtidige avl på. Hun opfylder næsten til fulde vores ideal om en sec. C pony; udtryksfuld med et vågent øje og et smukt ponyhoved, velproportioneret med gode rammer. Og med et meget medgørligt temperament. Det eneste vi kunne ønske os mere var 3-4 cm. i højden men hun bliver formentlig ikke større end de 130 cm. hun er målt til ved kåringen.


Siden hun var føl har Gaia vundet et utal af championater og reserve championater, hvilket tydeligt fremfår af listen andet sted på dette website. Konkurrencen er altid hård i sec. C hoppeklasserne og det bølger lidt frem og tilbage, hvad de udenlandske dommere bedst kan li' at se. I 2013 overstrålede Gaia - 2 år gammel - alle de øvrige hopper ved welsh kåringen, og blev både ungdyr champion, hoppe champion og supreme champion foran flere hopper kåret i 1. klasse.


Gaia fik sit første føl i 2015, hoppeføllet Gallina, som både blev føl champion ved Fynsk Juni Show samme år og International Overall Foal Champion ved det 18. internationale welsh show, som blev afholdt i Danmark.

Gaia, 10 år, supreme champion og reserve Best In Show på Fynsk Sommer Show

Gaia, 2 år, supreme champion på Welsh Kåring

Gaia, 3 år, kåret i 1. klasse på Welsh Kåring

Gaia, 4 år på Fynsk Juni Show