Aberlour Glenda

Aberlour Glenda


Født 9. maj 2017


Glenda er Gaias andet føl. Hun er helsøster til Aberlour Gallin,a der er født i 2015. Der ser ud til at være meget stor lighed med storesøster, så det bliver rigtig spændende at se, hvordan hun udvikler sig i de kommende år.


Hun er et feminint og udtryksfuldt hoppeføl med fine sokker og en velplaceret blis. Ved de to show hun har nået at deltage i som henholdsvis 3 uger og halvanden måned gammel har hun klaret sig særdeles godt og taget fire reserve championater med hjem! Beskrivelsen ved dommer Stein Langørgen ved Mountain & Moorland Show lyder som følger: Godt udtryksfuldt hoppeføl af særdeles god type, kønt hoved. Velformet og velansat hals, god skulder, god overlinje og velformet kryds. Stærke lemmer, fin og god bevægelse i skridt, også i trav.


Glenda er solgt til Sandra Kjeldsen og flytter til Randers i begyndelsen af december 2017. Vi ønsker Sandra al mulig held og lykke med hende. Vi vil med spænding følge hendes showkarriere på de jyske shows og skuer, som Sandra har planer om at deltage i.


Aberlour Glenda halvanden måned gammel ved Mountain & Moorland Show 24. juni

Aberlour Glenda halvanden måned gammel ved Mountain & Moorland Show 24. juni

Hjemme i vante omgivelser og uden snor, 1½ måned