Aberlour Gwyneth

Aberlour Gwyneth


Født 6. maj 2017


I 2016 besluttede vi at fortsætte med at at bruge den store sec. C hingst, Brynithon Teifon. Han er også  far til Aberlour Gallina, der havde en fantastisk showkarriere som føl og åring. Så derfor blev både Aberlour Gwalia og Aberlour Gaia ifolet med Teifon denne gang.


Gwyneth er resultatet af kombinationen mellem Teifon og Gallinas mormor Gwalia. Hun har kun været udstillet som føl og åring, og siden bare tullet rundt herhjemme. Ved Fyns følskue fik hun denne bedømmelse: God type, velrejst, med godt udtryk. God overlinje, smidig lænd og velformet bagpart. Passende føre lemmer med god ledmarkering. God skridt, aktiv, god trav. Med beskrivelsen sikrede hun sig fem 8-taller og en andenplads i sin klasse, kun slået af den senere BIS-vinder.


Nu er hun ved at blive stor og er som 3-årig klar til at sætte i gang, enten som ridepony eller i avlen. Hun måler ca. 135 cm og vil måske vokse en smule mere. Så hun får en rigtig fin størrelse for familien, der vil have en pony som både børn og en mor, der ikke selv er alt for stor, kan ride.


Prisniveauet er 25.000 kr. 


Hvis du tænker, at Gwyneth kunne være noget for dig, så ring eller skriv for at aftale et besøg: Tlf. 25 85 40 12 eller mail@aberlour.infoGwyneth på Fynsk Følskue, 3½ måned gammel

Rød roset for 40 point og sølvfarvet jubilæumsroset for det fynske følskues

25 års jubilæum

Aberlour Gwyneth fire dage gammel